Meteorológiai tudástár
Kapcsolat

Üdvözlöm oldalamon!

Engedje meg hogy bemutatkozzam, Ország Ferenc, a kecske-met.com meteorológusa vagyok. A gimnáziumi éveimet a kecskeméti Piaristáknál, és a salzburgi PG Liefering-ben töltöttem. Meteorológus szakirányú alapokleveles földtudományi kutatóként 2013-ban a Debreceni Egyetemen diplomáztam, ahol a szakdolgozatom témája a repülés és a zivatarjelenség kapcsolata volt. Meteorológus mesterdiplomámat 2016-ban az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi karán szereztem, ahol a diplomamunka témám a valószínűségi metrikákon alapuló repülőtéri ködelőrejelzés volt. Pályakezdő szakemberként nem egyszerű elhelyezkedni, így jó ötletnek tartottam, hogy gyakorlás gyanánt, illetve első munkaként egy előrejelző oldalt üzemeltessek. Főállásban jelenleg a Magyar Honvédség 86. Szolnok Helikopterbázis meteorológus csoportját erősítem meteorológus asszisztensként. Emellett ezen a honlapon szűkebb hazám, Kecskemét, valamint nagy vonalakban az ország időjárásáról nyújtok tájékoztatást. Többszörösen szerencsésnek érzem magam amiatt, hogy a munkám egyben a hobbim is. A meteorológia mellett a szabadidőmben aktívan sportolok, valamint úszó versenybíróként is tevékenykedek. Érdeklődöm a technika (számítástechnika, épületgépészet, agrártechnika) iránt, és szeretem a hardvert is magam elkészíteni.

A fejlécben elhelyezkedő jelenidejű információk a TFA műszercsalád 35.1099.IT Primus professzionális időjárás-állomás automatájából származnak, - ami megfelel az R&TTE Directive 1999/5/EC szabvány legfrissebb módosításának - és öt perces frissítéssel elérhetőek. Mivel az oldalt egyedül üzemeltetem, az agro- és humánmeteorológiai előrejelzéseket csak heti lebontásban tudom rendelkezésre bocsátani.

Szolgáltatások

Okleveles meteorológus szakemberként lehetőségem van az Önök segítségére lennem. Minden esetben egyedi igényeikhez igazítom szolgáltatásaim feltételeit. Vállalom agrometeorológiai előrejelzések készítését, szabadtéri rendezvények meteorológiai biztosítását. Árajánlatért kérem küldje el igényeit az orszag.ferenc@kecske-met.com címre!

A www.kecske-met.com ingyenes! - és az AdBlock fáj...

Érdekes cikkek, naponta frissülő meteorológiai tartalom. Mindezt ingyen kínálja a kecskemétieknek és az érdeklődőknek a kecske-met.com! Kérlek támogasd azzal a munkámat, hogy engedélyezed a hirdetéseket -és ha teheted kattints is néha- az oldalon!

Jó időt, hasznos időtöltést kívánok!

Szerzői jogi nyilatkozat

A www.kecske-met.com internetes portál összes tartalma szerzői jogvédelem alá esik.

A honlapon található időjárási információk és szövegek Ország Ferenc szellemi tulajdonát képezik.

A honlapon szereplő adatok a Kecske-met.com szerzői jogi védelme alá esnek.

Az itt megtalálható tartalmakat tilos kereskedelmi forgalomba hozni, pénzért árusítani, vagy bárminemű profitot szerezni belőle.

Szigorúan tilos továbbá ezeket a tartalmakat más médiacsatornán közzéteni, valamint bármely tartalmat saját munkaként feltüntetni.

Felelősségvállalás

A honlapon szereplő adatok tájékoztató jellegűek. Az oldal szerzője semmilyen felelősséget nem vállal az adatok pontatlanságából eredő károkért, vagy az előrejelzés bármely okból történő elmaradásából eredő károkért.

A www.kecske-met.com elhatárolódik és semminemű felelősséget nem vállal a www.kecske-met.com adatainak felhasználásából származó, más honlapon publikált egyéni következtetésekért, előrejelzésekért és a www.kecske-met.com adatainak felhasználásán alapuló esetlegesen tévesnek minősülő meteorológiai tárgyú riasztások, valamint figyelmeztetések, vagy ezek elmaradásának következményei miatt

© Ország Ferenc 2015-2016 Jogi nyilatkozat